Saturday, August 27, 2011

Pikk vaikus

Otsustasin üle pika aja blogisse ühe postituse teha- ei ole me vahepeal kuhugile kadunud ega otsa saanud, paraku on lihtsalt kõigil viimasel ajal vaba aega vähe ning hobid on muutnud üsna teisejärgulisteks. Meie vihaseim liige Marek teenib praegu aega. Seda teeb ta Kuperjanovi pataljonis, kus tal õnnestus luuresse saada. Edu talle! ( kuigi ta on nii tegija, et ta ei vaja seda).
Kahjuks on mõned postitused vahele jäänud, üks oleks pidanud rääkima 1.mail toimunud softilahingust Lõuna- Eestis, ning teised kaks meie rännakutest, millest üks kujunes lausa ca 70 KM pikkuseks. Viimase käigus sai ka veidikene geopeitust mängitud.
Praegu on plaanis sügisesele öörännakule minek, seekord me juba kolmanda kohaga ei plaani leppida. Aga eks näeb kuidas teooria ja praktika kokku langevad. Kindlasti näeb lähitulevik ka softimist ette, minul isiklikult jääb asi arsenali korrastamise taha kinni. Silma on jäänud nii Blackwateri kui ka Jõgeva&Valga rahva planeeritavad mängud. Loodame, et järgmine post saabub peagi, senikaua aga murdke südameid ja võtke mõistuseid. Cheers.

No comments:

Post a Comment